Tegenwoordig is het belangrijk dat je Iphone goed beschermd is, maar ook dat hij er leuk uitziet! Iphones hoesjes zijn dan ook terug te vinden in verschillende modellen, vormen, en kleuren. Voor ieder wat wils.

Flip case hoesje Iphone 4S

Bij een flip case is zelfs het beeld van jouw Iphone beschermd. De flip op de voorkant kan over het scherm getrokken worden. Deze Iphones hoesjes zbevatten ook vaak extra vakjes om geld en kaarten in op te bergen, dus het beschermt je Iphone, en je kan het gebruiken als portemonnee!

Hardcover hoesje Iphone 4S

Deze Iphone hoesjes zijn zijn hard, glad, en bieden hierdoor een uitstekende bescherming. De Iphone zal ook goed in je broekzak glijden. Er zijn veel varianten te verkrijgen met leuke designs.

Heavy duty hoesje Iphone 4S

Deze soort hoesjes worden vaak gebruikt op het werk of bij het sporten. Mensen die in de bouw werken hebben een extra stevige hoes nodig want zij komen vaker in contact met gevaarlijkere situaties. Beeld je maar eens in dat je je Iphone van het dak laat vallen… Er bestaan zelfs waterdichte modellen. Dit is zeker handig wanneer jou gsm toevallig in een grote plas water zou vallen.

Siliconen Hoesje Iphone 4S

Dit type hoesje iPhone 4S zijn het populairst samen met de hardcover hoesjes. Het enige verschil tussen deze twee soorten hoesjes is dat een siliconen hoesje niet kan breken tijdens het vallen maar een hardcover zou wel (kapot) kunnen breken. Het silicoon voelt ook heel zacht aan.

Pouch hoesje Iphone 4S

Het pouch hoesje is enorm gericht op dames. Nadeel is dat er geen ruimte is opengelaten om foto’s te maken met je camera. Je zal dus telkens jouw Iphone uit het hoesje moeten halen. De pouch biedt een goede bescherming, zeker in een handtas, want daar liggen verschillende spullen in die je Iphone anders zouden kunnen beschadigen.